HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 05.08.2015. године

Расоред сахрана за среду 05.08.2015.године:

1. Нинковић Небојша (рођ.1944), сахрана у 14 часова, Старо гробље, парцела 1, број 270;