HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 19.05.2016. године

Распоред сахрана за четвртак 19.05.2016.године :

1. Терзић Раја (рођ.1938) , сахрана у 13 часова , Ново гробље , парцела М/Л/1 , број  141 ;