HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 19.11.2016. године

Распоред сахрана за суботу 19.11.2016.године :

1. Лазовић Милија (рођ.1941), сахрана у 13 часова, Ново гробље, парцела Ф , број 87;

2. Драшковић Горан (рођ.1963), сахрана у 14 часова, Старо гробље, парцела 4 , број 93/2;