HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 25.11.2016. године

Распоред сахрана за петак 25.11.2016.године:

1. Ђуровић Васо  (рођ.1935) , сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела Е , број 41 ;