HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 28.11.2016. године

Распоред сахрана за понедељак 28.11.2016.године:

1. Јањић Надежда (рођ. 1919), сахрана у 12 часова, Средње гробље, парцела 7, број 25; 

2. Кокотовић Владисав (рођ. 1931), сахрана у 13 часова, Ново гробље, парцела ЛП, број 2;

3. Панић Милева (рођ. 1926), сахрана у 14 часова, Ново гробље, парцела О, број 160;

4. Панић Милорад (рођ. 1929), сахрана у 15 часова, Ново гробље, парцела МЛС;