HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 02.02.2019.године

Распоред сахрана за суботу 02.02.2019.године:

1.Лазаревић Миленко (рођ.1954), сахрана у 12 часова, Ново гробље, парцела 32, број 80;

2.Бокан Никола (рођ.1963), сахрана у 13 часова, Ново гробље, парцела К, број 116;

3.Кочовић Ратко (рођ.1956), сахрана у 14 часова, Ново гробље, парцела Г, број 31;

4.Бошковић Милева (рођ.1940), сахрана у 15 часова, Ново гробље, парцела Н, број 148;