HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 03.12.2018.године

Распоред сахрана за понедељак 03.12.2018.године:

1.Бјелић Војка (рођ.1930) , сахрана у 13 часова , Ново гробље , парцела M/Л/1 , број  68;