HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 06.06.2018.године

Распоред сахрана за среду 06.06.2018.године:

1.Васовић Радомирка (рођ.1930) , сахрана у 12 часова , Средње гробље , парцела 14 , број 215;

2.Манојловић Милован (рођ.1934) , сахрана у 13 часова , Старо гробље, парцела 1 , број 217;

3.Стевановић Младен (рођ.1936) , сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела E , број 108 ;