HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 08.01.2018.године

Распоред сахрана за уторак 08.01.2018.године :

1.Јаћимовић Милица (рођ.1924), сахрана у 12 часова , Старо гробље , парцела 3, број 281;

2.Чусловић Стаманка (рођ.1923), сахрана у 13 часова, Старо гробље , парцела 2 , број 219-1;

3.Микелић Недељко (рођ.1953), сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела 32 , број 84;