HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 18.06.2018.године

Распоред сахрана за понедељак 18.06.2018.године:

1.Петровић Мијат (рођ.1927) , сахрана у 13 часова , Ново гробље , парцела Н , број 35/Ђ ;

2.Eрић Младен (рођ.1928) , сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела Н , број 35- Б ;