HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 19.03.2018.године

Распоред сахрана за понедељак 19.03.2018.године:

1.Пејак Станимир (рођ.1940) , сахрана у 12 часова , Ново гробље , парцела Е, број 26 ;