HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 19.11.2019.године

Распоред сахрана за уторак 19.11.2019.године:

1.Грујичић Марија (рођ.1938), сахрана у 13 часова, Ново гробље, парцела МШ , број 265;

2.Бошковић Милка (рођ.1939), сахрана у 14 часова, Средње гробље, парцела 15 , број 103;