Распоред сахрана 22.12.2017.године

Распоред сахрана за петак 22.12.2017.године:

1.Љубичић Војко (рођ.1938) , сахрана у 14 часова , Старо гробље , парцела број 2 ,број 1-4a;

COMMENTS