HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 23.05.2019.године

Распоред сахрана за четвртак 23.05.2019.године:

1.Митровић Дејан (рођ.1959), сахрана у 13 часова , Старо гробље, парцела 1 , број 266-1;

2.Вукојевић Милош (рођ.1951), сахрана у 14 часова , Средње гробље, парцела 21-1, број  12;