HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 25.10.2017.године

Распоред сахрана за среду 25.10.2017.године:

1.Достанић Милена (рођ.1946) , сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела Л , број  124;