Обавештење закупцима гробних места на гробљу у Чачку

HomeИнформације

Обавештење закупцима гробних места на гробљу у Чачку

Моле се дужници – закупци гробних места да у најкраћем року измире своје обавезе за десетогодишњи закуп гробног места и одржавање гробља, јер ускоро почињемо са строгом применом Закона о сахрањивању и гробљима по коме неплаћање обавеза закупа и одржавања повлачи одређене последице, а у крајњем случају ексхумацију посмртних остатака и измештање у заједничку гробницу.

 

Грађанима који уредно измирују своје обавезе ЈКП ,,Градско зеленило” се захваљује и нуди могућност уређења гробног места, по изузетно повољним ценама, које можете видети у каталогу предложених решења уређења гробних места у управи гробља и на сајту www.gradskozelenilocacak.rs .

                                                              О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

ЈКП „Градско зеленило“ Чачак обавештава грађане да радним данима врши продају дендро материјала и цвећа у кругу предузећа, на адреси Симе Сараге бр. 71 од 7 – 15 часова и цвећари „Нарцис“ од 7 до 20 часова.

Викендом се продаја врши само у цвећари од 7 до 14 30 часова.

У својој понуди ЈКП „Градско зеленило“ има све врсте сезонске расаде (пркос, винка, копривица, бегонија, петунија, тагетис) као и разноврсне перене, украсно шибље, лишћаре и четинаре.

ЈКП „Градско зеленило“ Чачак