HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 01.03.2016. године

Распоред сахрана 01.03.2016.године:

1. Јевтовић Гроздана (рођ.1932), сахрана 13 часова , Ново гробље, парцела МШ, број 5;