HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 01.06.2015. године

Распоред сахрана за  понедељак 1.6.2015.године:

1. Пушељић Тијана (рођ.1984), сахрана у 12 часова, Старо гробље, парцела 4, број  138;

2. Милошевић Зорка (рођ.1921), сахрана у 13 часова, Средње гробље, парцела 11, број  24;

3. Савковић Вера (рођ.1935), сахрана у 14 часова, Ново гробље, парцела Л, број  217;