HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 02.07.2016. године

Распоред сахрана за суботу 02.07.2016.године :

1. Станојевић Илија (рођ.1938), сахрана у 14 часова, Ново гробље, парцела Ш/Ц, број 62;