HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 04.05.2016.године

Распоред сахрана за среду 04.05.2016.године:

1. Аврамовић Миленија (рођ.1924) , сахрана у 14 часова, Ново гробље, парцела К, број 10 ;