HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 08.08.2015. године

Расоред сахрана за суботу 08.08.2015.године:

1. Шулубурић Радосија (рођ.1924), сахрана у 14 часова, Ново гробље, парцела М/Ш, број 133;