HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 08.12.2015.године

Распоред сахрана за уторак 08.12.2015.године:

1. Бабић Бранка (рођ.1953), сахрана у 12 часова, Ново гробље, парцела E, број 7;

2. Филиповић Олга (рођ.1931), сахрана у 13 часова, Средње гробље, парцела 21/1, број 53;

3. Јагодић Гордана (рођ.1956), сахрана у 14 часова, Ново гробље, парцела 31, број 259;