HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 10.06.2016.године

Распоред сахрана за петак 10.06.2016.године:

1. Стефановић Славка  (рођ.1936) , сахрана у 14 часова , Старо гробље, парцела 1 , број 120 ; 

2. Раовић Оливера (рођ. 1932) , сахрана у 15 часова ,Старо гробље , парцела 3 , број 1-12А ;