HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 14.06.2014.године

Распоред сахрана и испраћаја, субота 14.06.2014.године:

1. Петровић Зорка (рођ.1932),сахрана у 14 часова,Старо гробље,парцела 4,број 176;