HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 14.07.2015.године

Распоред сахрана за уторак 14.07.2015. године :

1.Илић Надежда (рођ.1928),сахрана у 13 часова, Старо гробље ,парцела 2, број 170;