HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 16.08.2017. године

Распоред сахрана за среду 16.08.2017.године :

1. Крунић Бендер Милена (рођ.1953) , сахрана у 12 часова , Средње гробље , парцела 24/1 , број 16а;

2. Мајсторовић Зорка (рођ.1932) , сахрана у 13 часова , Ново гробље , парцела Г, број 28 ;