Распоред сахрана 17.02.2017. године

Распоред сахрана за петак 17.02.2017.године:

1. Радојичић Миленија (рођ.1942) , сахрана у 12 часова , Ново гробље , парцела Е , број 62 ;

2. Танушевић Лепосава (рођ.1929) , сахрана у 13 часова , Средње гробље , парцела 14 ,број 178 ; 

COMMENTS