HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 20.12.2016. године

Распоред сахрана за уторак, 20.12.2016.године:

1. Деспот Олга (рођ.1928) , сахрана у 12 часова , Средње гробље , парцела 11Н ,број   33 ;