HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 22.03.2014. године

Распоред сахрана и испраћаја,22.03.2014.године:

1. Бошковић Наталија (рођ.1931),сахрана у 12 часова,Ново гробље,парцела М/Л,број 197;

2. Чоловић Цаја (рођ.1954),сахрана у 13 часова,Ново гробље,парцела 31,број 122;

3. Савићевић Андрија (рођ.1932),сахрана у 14 часова,Средње гробље,парцела 17,број 43 ;

4. Петровић Родољуб (рођ.1927),сахрана у 15 часова,Ново гробље,парцела М/Ш,број 147;