HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 24.08.2017. године

Распоред сахрана за четвртак 24.08.2017.године :

1. Грујичић Слободан (рођ.1950 ) , сахрана у 13 часова , Ново гробље , парцела Н , број 142 ;