HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 27.07.2017. године:

Распоред сахрана за четвртак 27.07.2017.године :

1. Гавриловић Божић Николија (рођ.1934) , сахрана у 12 часова , Ново гробље , парцела 21 , број 12 а ;

2. Димитријевић Димитрије (рођ.1930) , сахрана у 13 часова , Ново гробље, парцела Ф ,број 154 ;