HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 10.02.2020.године

Распоред сахрана за понедељак 10.02.2020.године:

1.Тодоровић Даница (рођ.1932), сахрана у 12 часова , Старо гробље, парцела 2/1, број 289;

2.Новаковић Љиљана (рођ.1963),сахрана у 13 часова, Ново гробље, парцела  32, број 224;

3.Белопавловић Љубица , сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела Е , број 171;