HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 02.02.2018.године

Распоред сахрана за петак 02.02.2018.године:

1.Шикоњић Сретен (рођ.1939), сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела Л , број 217 ;