HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 02.05.2018.године

Распоред сахрана за уторак 02.05.2018.године:

1.Ћирковић Бошко (рођ.1931) , сахрана у 12 часова , Старо гробље , парцела 4 , број 281 ;