HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 02.09.2019.године

Распоред сахрана за понедељак 02.09.2019.године:

1.Добричић Ленка (рођ.1941 ), сахрана у 13 часова, Старо гробље, парцела 3, број 168;