HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 02.12.2017.године

Распоред сахрана за суботу 02.12.2017.године:

1.Мијаиловић Миленко (рођ.1926) , сахрана у 13 часова , Ново гробље , парцела 29 , број 138;

2.Васић Радослав (рођ.1938) , сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела 4 , број 412 ;