HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 03.08.2019.године

Распоред сахрана за суботу 03.08.2019.године:

1.Васиљевић Јасмина (рођ.1987), сахрана у 13 часова , Ново гробље , парцела Е , број 154;