HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 07.03.2018.године

Распоред сахрана за среду  07.03.2018.године:

1.Јовићевић Исидор (рођ.1932) , сахрана у 13 часова , Ново гробље, парцела И , број 138 ;

2.Буквић Душанка (рођ.1951) , сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела Ј , број 172 ;