HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 08.12.2017.године

Распоред сахрана за петак 08.12.2017.године:

1.Рисимовић Младен (рођ.1934) , сахрана у 13 часова , Ново гробље , парцела М/Ш , број 30 ;