HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 09.12.2019.године

Распоред сахрана за понедељак 09.12.2019.године:

1.Бошковић Љиљана ( рођ.1954), сахрана у 12 часова, Старо гробље,парцела 4, број 80;

2.Вуловић Биљана (рођ.1968), сахрана у 13 часова, Ново гробље,парцела К, број 162;

3.Марић Мирјана (рођ.1944), сахрана у 14 часова, Средње гробље, парцела 19, број  93;