HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 14.09.2019.године

Распоред сахрана за суботу  14.09.2019.године:

1.Милевић Радованка(рођ.1952), сахрана у 12 часова, Ново гробље, парцела Е, број 146;