HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 16.04.2019.године:

Распоред сахрана за уторак 16.04.2019.године:

1.Радојевић Вера (рођ.1951), сахрана у 12 часова , Ново гробље, парцела  E , број  150;

2.Кнежевић Драгиша (рођ.1935.), сахрана у 13 часова , Ново гробље , парцела Ф , број 45;

3.Ранитовић Милка (рођ.1954), сахрана у 14 часова , Ново гробље , парцела У/1 , број 71;