HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 17.06.2022.године

Распоред сахрана за петак 17.06.2022.године:

1.Недовић Валентина (рођ.1950), сахрана у 12 часова, Старо гробље, парцела 4, број 1-52A;

2.Мањак Младен (рођ.1957), сахрана у 13 часова, Ново гробље, парцела 32, број 349;

3.Брчкало Рајко (рођ.1951), сахрана у 14 часова;