Распоред сахрана 21.04.2020.године

Распоред сахрана за уторак 21.04.2020.године:

1.Станковић Љиљана (рођ.1955), сахрана у 12 часова, Ново гробље, парцела Е, број 173;

2.Ћетеновић Бранислав (рођ.1933), сахрана у 13 часова, Ново гробље, парцела Д2,број 44;

3.Миљојковић Раденко (рођ.1947), сахрана у 14 часова, Ново гробље, парцела 32, број  210;

 

COMMENTS