HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 21.10.2019.године

Распоред сахрана за понедељак 21.10.2019.године:

1.Тодоровић Милица (рођ.1949), сахрана у 13 часова, Ново гробље, парцела МЛ, број 205;

2.Јаћовић Војислав (рођ.1927), сахрана у 14 часова, Ново гробље, парцела Д2, број 109;