HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 24.04.2019.године

Распоред сахрана за  среду 24.04.2019.године:

1.Ђоковић Олга (рођ.1928), сахрана у 13 часова , Старо гробље , парцела 3, број 180-1;