HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 26.07.2018.године

Распоред сахрана  за четвртак 26.07.2018.године:

1.Јањић Надежда (рођ.1939), сахрана у 12 часова , Старо гробље , парцела 4 , број 281-1;

2.Радојевић Ангелина (рођ—–) , сахрана у 13 часова , Средње гробље , парцела 7 , број 7;