HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 27.05.2019.године

Распоред сахрана за понедељак 27.05.2019.године:

1.Станков Дејан (рођ.1962), сахрана у 12 часова , Ново гробље , парцела Ј , број 53;