Распоред сахрана 28.07.2021.године

Распоред сахрана за среду 28.07.2021.године:

1.НН лице, сахрана у 12 часова, Ново гробље, парцела 32, број 320 соц.

2.Димић Стана (рођ.1942), сахрана у 13 часова, Ново гробље, парцела Б, број  4;

COMMENTS