HomeРаспоред сахрана

Распоред сахрана 31.07.2019.године

Распоред сахрана за среду  31.07.2019.године:

1.Вучићевић Лепосава (рођ.1935), сахрана у 14 часова , Старо гробље ,парцела 4, број  4, број 1-14A;